Suomen Paras 
PUB

Suomen Paras Pub äänestys
Esimmäisessä vaiheessa kysyimme alantyötekijäiltä omat suosikit. Vastauksia tuli miltei 250 kpl. Seuraavaksi mielipiteensä
top 10:stä pääsi kertomaan 17 alan vaikuttajaa, joilla ei ollut mitään linkkiä näihin ravintoloihin.
Tästä selvisi kärkikolmikko, ja nyt on sinun aika vaikuttaa.
 Äänestämään pääset klikkaamalla suosikkisi kuvaa.

Palkinnon lahjoittaa:

Huutokonttori

Huutokonttorin ‘kanttiinissa’ yhdistyvät luontevasti kahvila ja cocktailbaari. Rakennuksen historiaa kunnioittaen nimetty ja sisutettu ravintola ammentaa henkensä 1930-luvun satamamiljööstä, jossa skönärit, hampuusit ja tirehtöörit tapasivat toisensa samassa kanttiinissa satamatöittensä lomassa. Viikonloppuisin asiakkaita tanssittaa Dj.t hauskojen suomalaisten iskelmien tahdittamina.

Oluthuone Leskinen

Oluthuone Leskisen kivijalka, kuten nimestä voi tarkka silmäinen lukija havaita, on oluessa. Valikoimassa on noin kaksikymmentä erilaista hana- ja noin viisikymmentä pullo-olutta. Valikoima vaihtuu epäsäännöllisen säännöllisesti.

St. Michael

Ravintola St. Michael on Oulun keskustassa sijaitseva irlantilaistyylinen pubi, joka on toiminut vuodesta 1998. Sen viskivalikoima on Suomen laajin ja kattaa yli 690 viskiä. Valikoimassa on myös 24 erilaista hanaolutta, joista kymmenen on tiheään vaihtuvia kausituottetta. St. Michaelista löytyy juomat joka makuun, ja ammattitaitoinen henkilökunta osaa varmasti suositella jokaiselle mieluisan.