Tiskillä Awards 2019

Written by
Mika Koivula

Tiskillä Awards 2019

Written by
Mika Koivula

Tiskillä Awards 2019

Written by
Mika Koivula

Tiskillä Awards etsii toistamiseen Suomen parhaita baareja ja uutuutena Suomen parasta baarimestaria


Toista kertaa järjestettävässä Tiskillä Awards -kilpailussa sinulla on mahdollisuus nimetä ehdolle suosikkibaarejasi ja suosikkibaarimestarisi. Ketkä ovat mielestäsi viimeisen vuoden aikana toimineet esimerkillisesti ja vieneet Suomen ravintola-alaa parempaan suuntaan? Juuri näitä baareja ja baarimestaria nyt etsimme. Ehdokkaita voi nimetä 10. helmikuuta klo 23:59 saakka.

Tänä vuonna kategoriat ja yhteistyökumppanit ovat:


  • Suomen Paras Yökerho - Bacardi
  • Suomen Paras Pubi - Tullamore D.E.W.
  • Suomen Paras Cocktailbaari - Koskenkorva Vodka
  • Suomen Paras Baari - Campari
  • Suomen Paras Baarimestari - Beefeater


Viime vuonna satoja ehdokkaita

Viime keväänä ensimmäistä kertaa järjestetty Tiskillä Awards jakoi tunnustusta ravintola-alan huipuille neljässä kategoriassa: Suomen Paras Yökerho, Pubi, Cocktailbaari ja Baari. Ehdokkaita nimettiin eri puolilta Suomea ja ääniä annettiin tuhansia.

Nimettyjen baarien etenemisprosessi oli monivaiheinen. Parin sadan ehdokkaan joukosta kymmenen parasta baaria jatkoi tuomaristokierrokselle. Tuomaristo koostui Suomea kiertävistä ravintola-alan ammattilaisista, kuten eri maahantuojien myyjistä ja edustajista. Tuomaristo antoi omat pisteensä kärkikymmenikölle ja nämä annetut pisteet lisättiin yleisöäänestyksestä saatuihin pisteisiin. Näin saimme selville kolme Suomen Parasta Baaria jokaisesta kategoriasta.

Lopuksi omaa suosikkiaan kärkikolmikosta oli vielä mahdollisuus kannustaa kommentein. Kommentit käytiin läpi Tiskillä Awardsin yhteistyökumppaneiden kanssa ja ne vaikuttivat ehdokkaiden väliseen tiukkaan loppukamppailuun.

Tiskillä Awards 2018 voittajiksi selviytyivät:


  • Suomen Paras Yökerho - Kaiku, Helsinki.
  • Suomen Paras Pubi - St. Michael, Oulu.
  • Suomen Paras Cocktailbaari - Liberty or Death, Helsinki.
  • Suomen Paras Baari - Runar, Helsinki.

Äänestys on jälleen alkanut

Mitkä baarit ovat mielestäsi Suomen parhaita? Ketkä ovat toiminnallaan olleet esimerkiksi muille ja tarjonneet vierailleen ikimuistoisia elämyksiä? Nyt on aika paljastaa ne suosikkisi, jotka mielestäsi ansaitsevat Tiskillä Awardsin Suomen Paras -palkinnon. Alla olevasta linkistä pääset ehdottamaan suosikkibaarejasi ja -baarimestariasi.

Mieti ehdokkaitasi tarkkaan, sillä voit antaa äänesi vain kerran. Sinun tulee nimetä jokaiseen kategoriaan kolme eri ehdokasta. Lisääthän ehdokkaasi nimen perään myös paikkakunnan, jotta äänesi menevät oikeille tahoille.

Seuraa kilpailun etenemistä nettisivuiltamme ja sosiaalisessa mediassa. Toivottavasti näemme myös maaliskuun alussa Helsinki Drink Festival -tapahtumassa, jossa lopulta palkitsemme Tiskillä Awards 2019 voittajat.


Äänestys on päättynyt.