SUOMEN PARAS BAARI

Written by
Henu Lahti

SUOMEN PARAS BAARI

Written by
Henu Lahti

SUOMEN PARAS BAARI

Written by
Henu Lahti

Tiskillä etsii Suomen parasta baaria.

Alusta asti olemme olleet sitä mieltä, että Suomen baarimaailmasta puuttuu palkitsemisen kulttuuri. Siispä päätimme muuttaa maailmaa.

Prosessissa on kolme vaihetta, joista olemme nyt päässeet viimeiseen.

Ensiksi kysyimme Suomen baarikentän tekijöiltä heidän mielipidettään: keitä tulisi heidän mielestään palkita pitkästä työstä, uudesta ideasta tai vain siitä syystä, että baari on yksikertaisesti palkinnon arvoinen. Vastauksia saimme lähes 300 kappaletta ja kaiken kaikkiaan eri baareja nimettiin miltei 550 ympäri Suomea. Pisteet laskettiin yhteen ja saimme 10 parasta selville.

Tämä kärkikymmenikkö jatkoi matkaansa seuraavaan vaiheiseen, jossa Suomen baarigurut pääsivät sanomaan mielipiteensä ja laittamaan kyseiset baarit paremmuusjärjestykseen. Heidän oli myös mahdollista nimetä baareja, joita ei kärkikymmenikössä vielä aiemmin esiintynyt. Gurutuomaristo koostui Suomea kiertävistä pitkän linjan ammattilaisista. Kukaan heistä ei saanut olla töissä tai muuten yhteydessä yhteenkään baariin. Kaiken kaikkiaan guruja oli 17 ja he olivat hyvin yksimielisiä siitä, että kenttä oli äänestänyt erittäin hyvin enää olisi jäljellä kolme parasta jokaisessa kategoriassa. Aikaisemmin tällä viikolla julkaisimme sijat 4-10.

Baareja on voinut nimetä ja neljässä eri kategoriassa:
Suomen Paras Yökerho on kategoria, jossa etsittiin parasta tanssilattiaa, parhaita bileitä sekä toki myös parhaita juomia.
Suomen Paras Pubissa etsitään parasta olutosaamista, parhaita viskivalikoimia ja asiakkansa huomioon ottavaa henkilökuntaa.
Suomen Paras Cocktailbaari -kategoriassa etsitään luovimpia cocktailosaajia, henkilökohtaisinta palvelua sekä mahtavaa atmosfääriä.
Suomen Paras Baari osioon oli mahdollista äänestää mikä tahansa säväyttänyt baari, ja omalla tavallaan tämä onkin äänestyksen pääpalkinto.
Nyt on käsillä viimeinen vaihe, jossa kaikki saavat sanoa sanansa. 550 on tislaantunut parhaaseen jokaisessa kategoriassaan. Äänestämään pääset klikkaamalla osion linkkiä.

Anna siis viimeinen silaus tälle kattavalle äänestys prosessille. Antamalla äänesi rakkaalle kantapubillesi, parhaalle tanssipaikalle, maistuvimmalle cocktailbaarille ja ennen kaikkea Suomen Parhaalle Baarille.

Äänestysaikaa on 25.2 asti ja Parhaat saavat palkintonsa 2.3 Helsinki Drink Festival:issa Vanhalla Ylioppilastalolla.