Grotesk

Cocktailbaari sekä huippuravintola Erottajalla

Erottajan ja Ludviginkadun kulmassa, Helsingin Sanomain upeassa vuonna 1893 valmistuneessa painotalossa, ravintola Grotesk on tarjoillut illallista sekä cocktaileja jo kunnioitettavan vuosikymmenen ajan. 

Ruokasalin puolella panostetaan sosiaaliseen All day dining – ruokailuun ja kaikki ruoka leivästä jäätelöön valmistetaan paikan päällä. Premium cut -lihat roikkuvat ensin keskellä salia sijaitsevassa raakakypsytys-kaapissa mureutumassa, jonka jälkeen ne grillataan täydelliseksi keittiön massiivisella puuhiiligrillillä. Cocktailbaarissa noudatetaan samaa puhtaiden raaka-aineiden ja käsityön filosofiaa, aina siirapeista ja pyreistä koristeisiin asti. 

Grotesk on tyylikäs ja rento cocktailbaari.

Alkuillasta voi nauttia juoman kaveriksi pientä suolaista ja illan pimetessä se muuntuu meneväksi illanvietto paikaksi, jossa voi tanssia pikkutunneille asti DJ:n säestyksellä. Ravintolasali avataan viikonloppuisin myös juhlakansalle, joten juhlimaan voi tulla isommallakin porukalla. Kesäaikaan ravintolan sisäpihalla sijaitseva näyttävä terassi on saanut kulttimaineen Helsingin yössä ja lämpiminä kesäiltoina jono mutkittelee pitkin Erottajaa. Täpötäydellä terassilla esiintyvät live artistit sekä DJ:t. Baarimestarit jakavat myös osaamistaan mielellään ryhmille järjestettävissä drinkkikouluissa, sekä omat juhlat on mahdollista järjestää kellarissa sijaitsevassa hämyisessä Private Barissa. 

Vaikutteita juomiimme haemme kauden raaka-aineista sekä kotimaisesta luonnosta. Aloitamme kansainväliset baarivaihdot tänä vuonna ja haluamme tuoda maailmalla tunnetuksi skandinaavista cocktailosaamista.