100 Dogs

Mennään hieman ajassa taaksepäin aina vuoteen 2012. 

Tuolloin ovensa avasi 100Dogs & Bourbon pop-up Unioninkadulla, joka luultavasti oli ensimmäinen hot dog ravintola koko Helsingissä. Silloin konseptiin kuului, että hodareita tarjoiltiin tasan sata per päivä ja tyyli oli muutenkin hyvin karu. Lisäksi cocktail- lista oli laadittu kulkemaan käsikädessä hodarien kanssa, joka jo tuolloin koettiin loistavaksi vaihtoehdoksi. 

Cocktailit herättivätkin lopulta suuren suosion ja hodarit ruokana osoittautuivat menestykseksi. 

Tästä lopulta saimmekin idean avata hieman samaan tyyliin sopiva ravintola, mutta vaikutteet haettiin tällä kertaa Japanista, Golden Gai alueelta Shinjukusta. Ideana saada luotua leppoisa baari mukavaan naapurustoon, josta löytyisi edullista ruokaa, hyviä juomia, neon valoja ja fiilistä jokaisena aukiolopäivänä. Lopputulema oli nimeltään 100Dogs, koska mukaan haluttiin tuoda toki häivähdys vanhaa pop-upia ,mutta täysin uudella omanlaisella twistillä. 

Ystävällinen, värikäs, maistuva, laadukas, hauska ja ennenkaikkea hullutteleva

Halusimme myös alusta asti tuoda mukaan tietyn rentouden mikä alkuperäisessä Golden Gai alueen baareissa vallitsee. Jokainen saisi olla täysin oma itsensä, sen suuremmin huolehtimatta muiden mielipiteestä. Tässä onnistuimme omasta mielestämme ja paikasta saatiinkin laadittua juuri niin viihtyisä, kuin mitä vain uskalsimme haaveilla. Lopussa lisäsimme mukaan vielä hieman sarkasmia ja näin uusi ravintolamme, sekä tunnuslauseemme oli valmis.

SHITTY DRINKS - BAD SERVICE - AVERAGE FOOD - PRAISE THE DOG!